Диван - це дуже вразливе місце, якщо в будинку є діти, тварини чи часто бувають гості. Вимити його буває неймовірно складно, хоча виробники вигадали вже безліч хімічних засобів для видалення плям, але вони не завжди ефективні.

Іноді навіть найдорожчі спреї чи пасти можуть залишити жахливі розводи на дивані. На допомогу прийде простий лайфхак, який буде корисний усім господаркам і зменшить ймовірність появи неприємних наслідків.

Чистка дивана, фото pufetto
Чистка дивана, фото pufetto

Як легко почистити диван

Для цього нехитрого методу знадобиться одна кришка. Саме вона врятує ситуацію. Також потрібно приготувати спеціальний розчин – 3 ст.л. кисневого відбілювача та 3 ст.л. рідкого мила. Залийте все це окропом. Все це потрібно змішати та дочекатися повного охолодження. Після цього приступайте до обробки дивана.

Наступний етап - ополіскування тканини. Потрібно змочити ганчірку у чистій воді та збирати піну з м'яких меблів. І ось тут у справу входить кришка від каструлі. Її слід загорнути в махровий рушник та натиснути на диван.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Це дозволить забрати зайву вологу. Також допоможуть одноразові пелюшки. Проявіть трохи терпіння і все обов'язково вийде.

Раніше ми писали про те, що пенсіонерів попередили про несподівані зміни у 2023 році: якими будуть виплати, вимоги до стажу та мінімалка

Як повідомляв Знай.ua, 340 гривень та без прав півроку: українських водіїв попередили про штраф, не час для "понтів"

Також портал Знай.ua писав, як самостійно перевірити золото на справжність: жодне "брязкальця" не проскочить