Які ви знаєте новорічні прикмети, окрім "як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш"?

Ми впевнені, що трохи ллюдей пригадають ще хоч щось, але з радістю вам допоможемо дізнатися про щось нове. Ці знання не тільки збагатять ваш світогляд, а й допоможуть залучити щастя та удачу на Новий 2023 Чорного Воядяного Кролика (Кота).

Рік кролика, скріншот: YouTube
Рік кролика, скріншот: YouTube

На здобуття багатства

Є багато прикмет, які стосуються нижньої білизни і набули своєї поширеності по всьому світу. Новий рік потрібно зустрічати в новій білизні, підібравши відповідний собі колір:

  • жовтий - до грошей;
  • блакитний - на удачу;
  • червоний – до пристрасті;
  • білий - до зустрічі з чоловіком.

До появи дитини

Багато жінок, у яких ще немає дітей, мріють про них. Новорічна ніч може втілити їхні мрії та бажання, але для цього потрібно буде покликати до себе у гості вагітну подругу та разом із нею відзначити свято. Якщо до бездітної жінки приб'ється кошеня, не варто проганяти його, слід забрати в будинок, нагодувати і залишити в себе, тоді всі бажання збудуться.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Вагітність. Фото: скрін youtube
Вагітність. Фото: скрін youtube

На щастя

Щоб щастя супроводжувало протягом усього року, необхідно принести додому живу ялинку чи сосну. При цьому зовсім не обов'язково купувати велике дерево, достатньо однієї гілочки. Крім цього, можна поставити і штучну ялинку, а до неї гілочку живу. В інтер'єрі будинку також повинні бути шишки. На святковий стіл необхідно поставити чисті та цілі тарілки без жодного сколу та тріщини. Те саме стосується і келихів. Якщо хтось із гостей розбив склянку або тарілку, викидати уламки не варто, їх необхідно загорнути в темну тканину і при можливості закопати в землю, таким чином вдасться уникнути різних проблем і неприємностей. Щоб не викинути щастя з дому, не рекомендується підмітати після 30 грудня.

Бажання на Новий рік, фото: Знай.ua
Бажання на Новий рік, фото: Знай.ua

Як зустрінеш рік, так і проведеш

Звичайно ж, як без цього. Про це повір'я знають усі, тож Новий рік необхідно святкувати весело та бути з гарним настроєм. Слід більше сміятися, веселитися та радіти. Найголовніше — це ні з ким не конфліктувати, не сваритися та не сваритися. Святкову ніч слід провести у колі близьких людей та добрих друзів.

Нагадаємо про гороскоп для всіх знаків Зодіаку на Новий рік: Діви зустрінуть 2023 року у сварці, Овни залишать усі, а Скорпіони будуть зірками.