Доглянуті кімнатні рослини та їх достаток можуть багато що сказати про господиню будинку. Це не тільки гарне доповнення до інтер'єру, яке розбавить фарбами будь-яке підвіконня та поличку, вони також добре очищають повітря в приміщенні.

Є список тих кімнатних рослин, які найкраще підходять для вирощування у квартирі чи будинку. Однак вони принесуть не лише візуальне задоволення, але ще й допоможуть очистити повітря від шкідливих речовин, які накопичуються разом із пилом.

обприскування кімнатних рослин, фото: sovkusom
обприскування кімнатних рослин, фото: sovkusom

Спатифілум – перша рослина в даному списку. Мало того, що вона дуже гарно цвіте і тішить око, так ще й дуже легко вирощується – добре переносить яскраве розсіяне світло та тінь, нормально реагує на протяги та рясний полив.

Фікуси також можна назвати "фабрикою" з виробництва кисню. Однак тут є нюанси у їхньому утриманні – їх рекомендується ставити у світлому місці, не заливати, не смикати та не чіпати.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Хлорофітум теж входить до цього списку і чудово росте, навіть якщо належним чином його не доглядати. Невибаглива рослина, любить світло і воду за графіком. Підійде тим, хто часто забуває полити або підгодувати зелень.

Кімнатні рослини, фото: ukr.media
Кімнатні рослини, фото: ukr.media

Раніше ми писали про те, як приготувати добриво для кімнатних квітів із бананової шкірки: підживлення, яке створить диво

Як повідомляв Знай.ua, кишкові інфекції і онкологія стравоходу: яку воду категорично заборонено пити, існує всього два види.

Також портал Знай.ua писав, що без хімії та додаткових витрат: як позбутися цвілі в квартирі підручними засобами