Про це він розповів на своєму каналі.

«Зрозуміло, путін і Лукашенко, ці професійні брехуни, ніколи не розкажуть правду, про те, про що вони говорили і яких висновків дійшли. Але ця правда все одно просочується назовні у вигляді деталей та певних фактів», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, до Мінська з москви прибули також лавров та шойгу. Як зазначив Олександр Кочетков, цей візит може говорити про те, що росія з Білоруссю обговорювала саме війну та її наслідки. Те, що путін і Лукашенко вийшли на прес-конференцію разом, може говорити про те, що якийсь консенсус між ними таки стався.

«Причому цілі у них протилежні. Путін шукає будь-який, який завгодно ресурс для продовження агресії проти України. А ось Лукашенко хотів би якнайдовше петляти, знаходячи причини зіскочити і вичікувати, поки щось не закінчиться», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще