Якщо вам потрібно приготувати вечерю на всю сім'ю і вам, наприклад, захотілося зробити котлети, невелика кількість фаршу в холодильнику не повинна вас зупинити.

Звісно, котлети це неабияк смачна страва, якою всі присутні точно наїдяться. Але тепер перед вами стоїть завдання, як зробити так, щоб котлет у результаті вийшло багато.

Проте вихід є. І розв'язати цю невеличку проблему можна досить простим способом. То ж завдання, яке стоїть перед вами, а саме приготувати поживну вечерю, буде точно виконано!

фарш
фарш

Приготувати більшу кількість котлет вдасться, якщо до фаршу додати декілька секретних інгредієнтів. Водночас не варто хвилюватися за смак, адже він буде стовідсотково вдалим.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Виявляється, для збільшення маси можна додати терту картоплю. Для цього вам вистачить 3-4 картоплини. Якщо з певних причин вам не хочеться додавати цей складник, існує ще один варіант.

До фаршу також можна додати рис. Перед цим його відваріть, а потім введіть у фарш потрібну вам кількість. Для покращення смаку не забувайте про спеції, цибулю, зелень.

Це прості кулінарні лайфхаки виручать вас у скрутний чи неочікуваний момент. Завдяки їм вам вдасться вийти з цієї ситуації та насмажити цілу гору смачних котлет.

Котлети, фото: Моя дача
Котлети, фото: Моя дача

Нагадаємо, якщо потрібна медична допомога, а мобільний зв'язок відсутній: у МОЗ підказали, що робити

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні заборонили одну з популярних традицій на Новий рік: порушників каратимуть суворо

Також "Знай.ua" писав, кому з українців полегшать отримання субсидії: у ПФУ назвали умову