Під час приготування різних страв, особливо смажених, часто брудниться одяг та ділянки шкіри. Олія чи паніровка летять у різні боки, а випрати все буває проблематично.

Вже давно вигадали ефективний спосіб, який убереже вас від зайвих забруднень під час смаження риби чи м'яса. Часто ці продукти попередньо панірують для хрусткої скоринки, але важливо знати про тонкощі.

Смажена риба, скріншот: YouTube
Смажена риба, скріншот: YouTube

Для того, щоб посмажити рибу чи м'ясо, господині часто використовують борошно. Вони обвалюють продукт і відправляють на сковороду. Але після приготування її варто викинути, тому що борошно вбирає в себе всі запахи і стає непридатним через грудочки.

Цей метод панірування незручний тим, що всі пальці при зануренні в муку дуже забруднюються, а по кухні розлітаються залишки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Борошно, скріншот з відео
Борошно, скріншот з відео

Щоб цього уникнути, можна насипати борошно у звичайний поліетиленовий пакет, а не тарілку, як багато хто звик. На приготування піде стільки ж продукту, але такий спосіб навіть економніший.

Всі шматочки риби або м'яса будуть повністю покриті борошном завдяки струшенню закритого пакета, а кухонні поверхні та пальці залишаться чистими.

Раніше ми писали про те, як приготувати імбирний лимонад із м'ятою від болю в горлі та застуди: не лише смачно, а й корисно

Як повідомляв Знай.ua, вся правда про кімнатні рослини: чи справді вони покращують повітря у будинку

Також портал Знай.ua писав, що на Україну чекає наплив іноземців, зростання цін на нерухомість і новий лідер: астролог передбачила, яким буде 2023 рік