Без прибирання в домі обійтися не можливо, проте цей процес можна суттєво спростити та навіть пришвидшити. Потрібно лише дотримуватися деяких рекомендацій.

Зробіть ці 3 правила обов'язковими у своєму домі й у результаті необхідність прибиратися у вашій оселі буде набагато рідшою.

3 секрети ідеального порядку вдома:

1. Своєчасне протирання столу, мийки та плити. Кухонні поверхні рекомендовано протирати одразу після того, як на них з'явилися забруднення. Якщо цю справу ви постійно будете відкладати на потім, з часом на них з'явиться жирний наліт, вивести який буде дуже складно.

прибирання, фото Pxhere
прибирання, фото Pxhere

Це правило також стосується столу та інших різновидів меблів. Протирання займає практично кілька хвилин, але саме завдяки йому починати генеральне прибирання потрібно буде досить рідко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

2. Не відкладайте миття брудного посуду. Краще позбутися звички надовго відправляти брудний посуд у раковину. Тому мийте тарілки, чашки, каструлі та сковорідки одразу після вживання їжі. В іншому разі вже через кілька годин цей процес займе у вас більше часу. Крім того, доведеться довше протирати мийку.

3. Ополіскування ванни та раковини. Дуже корисно виробити звичку обдавати водою ванну та раковину одразу після того, як помилися або прийняли душ. Робити це потрібно після кожної гігієнічної процедури. Таким чином ви суттєво знизите ризик появи нальоту, який вивести непросто.

Прибирання в будинку, фото kakpochistit
Прибирання в будинку, фото kakpochistit

Нагадаємо, якщо потрібна медична допомога, а мобільний зв'язок відсутній: у МОЗ підказали, що робити

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні заборонили одну з популярних традицій на Новий рік: порушників каратимуть суворо

Також "Знай.ua" писав, кому з українців полегшать отримання субсидії: у ПФУ назвали умову