Замучила пітливість і від вас неприємно пахне? Є легкий та ефективний спосіб зменшити пітливість та назавжди прибрати запах поту.

Висока пітливість всього тіла може бути абсолютно природна реакція організму на спеку або стрес. Але якщо раптом висока пітливість спостерігається в прохолодному приміщенні та в спокійному емоційному стані, швидше за все це вже захворювання. Тоді треба звертатися до лікаря.

Потовиділення. Фото: Youtube
Потовиділення. Фото: Youtube

Якщо піт виділяється через спеку або високу фізичну активність, у такій ситуації слід взяти звичайні вологі серветки, ретельно протерти ними область пахв, після чого нанести антибактеріальний гель для рук.

Цей засіб відмінно вбиває практично всі бактерії, у тому числі і ті, які викликають неприємний запах. Таким чином, пахви не стануть більше неприємно пахнути.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім того, можна скористатися антиперспірантом, а не дезодорантом. Спробувати носити просторий, нетісний одяг з натуральних тканин. Чорна або біла сорочка може допомогти сховати піт на відстані, також можна скористатися прокладками для пахв. Також бажано носити бавовняні, або модні спортивні шкарпетки для відведення вологи.

Треба знати, що надмірна пітливість може бути особливістю організму, зумовлена спадковістю чи надмірною активністю периферичної нервової системи. Периферична нервова система дбає про управління роботою внутрішніх органів в залежності від наших фізіологічних потреб, в тому числі контролюють потовиділення.

  • Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, ми писали, що у 2023 році на кіноманів чекають новинки та найочікуваніші прем'єри.

Як повідомляв "Знай.ua" лікарі назвали продукти, що лагідно відновлять гормональний баланс.

Також "Знай.ua" інформував, як правильно гасити соду оцтом: цієї помилки допускаються абсолютно всі.