Деякі ліки не тільки послаблюють спазми або симптоми застуди, а також можуть стати в нагоді в побуті. Досвідчені господині вже давно переконалися у користі простого аспірину, який знайдеться у кожного в аптечці.

Ці шипучі таблетки мають дивовижні властивості і можуть очистити різні повіхності у ванній кімнаті, на кухні. Деякі навіть використовують аспірин для прання речей.

Прийом ліків, фото kuban24
Прийом ліків, фото kuban24

Як очистити унітаз за допомогою аспірину

На поверхні унітазу часто накопичується бруд та жорсткий наліт. Вся причина в тому, що у водопровідній воді міститься вапняк та інші мінерали, які додають проблем господиням.

Також це місце - розсадник різних бактерій, плісняви ​​та грибка, і все це дуже погано впливає на здоров'я людини. Але аспірин допоможе лише прибрати наліт, який так сильно впадає у вічі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Щоб очистити унітаз, потрібно закинути всередину лише 3 таблетки аспірину, почекати близько 15 хвилин та злити воду. Ось і вся хитрість, яка полегшить процес прибирання. Цю процедуру варто повторювати раз на місяць. Тоді наліт накопичуватися не буде і при цьому ви не використовуєте жорстку хімію.

Чищення унітазу, фото cpykami
Чищення унітазу, фото cpykami

Раніше ми писали про те, що застиглий жир миється миттєво: чим потрібно залити брудний посуд після святкувань

Як повідомляв Знай.ua, що буде, якщо різко відмовитися від алкоголю - користь чи шкода: які є "побічні ефекти"

Також портал Знай.ua писав, коли на кухню неможливо зайти, а до рук торкнутися через сморід: як усунути неприємний запах риби та цибулі