Цукровий діабет серйозна хвороба, коли підшлункова залоза не виробляє достатньої кількості інсуліну або ж організм не може ефективно використовувати вироблений інсулін, та у крові міститься забагато цукру.

Допомогою при цукровому діабеті, можна вважати настій з перемелених сухих жолудів. Плоди дуба треба подрібнити в кавомолці і приймати цей порошок внутрішньо по 1 ч. л. за годину до їди вранці та на ніч.

Жолуді. Фото: Youtube
Жолуді. Фото: Youtube

Ще один рецепт: одна склянка пропущених через м'ясорубку сухих жолудів без шкірки залити 1,5 л води, кип'ятити 30 хвилин на слабкому вогні, настояти 1 добу, знову прокип'ятити 30 хвилин і знову настояти 1 добу.

Процідити, додати у відвар 1 склянку горілки, змішати і пити по 3 невеликі ковтки 5-7 разів на день незалежно від їди.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Курс лікування – 2 тижні. Перевірити цукор у крові та далі діяти залежно від стану. Ліки необхідно тримати у холодильнику. Надалі, щоб рівень цукру не підвищувався, пити ці ліки 2 рази на тиждень.

Одна столова ложка кави з жолудів на 400 мл окропу, цукор додати до смаку. Приймати 1 разів на тиждень. Випити у 3-4 прийоми при початкових стадіях діабету.

  • Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, ми писали, що корисні цукерки із сухофруктів та горіхів за 10 хвилин: можна і смакотою поласувати, і імунітет зміцнити.

Як повідомляв "Знай.ua" забудете про печію: лікар дав поради, як позбутися неприємних відчуттів.

Також "Знай.ua" інформував, ложка цієї настоянки позбавлять вікового жиру та наситять корисними елементами: перевірений рецепт.