Прання пухового виробу – це часто завдання, яке люди бояться виконувати, боячись знищити вартісну куртку.

Для тих, хто не може стерпіти неприємний запах та намагається очистити свій виріб, можуть допомогти поради фахівців, які запевняють, що попрати пуховик у пралці досить легко. Про це у статті на сайті berghaus.

Пуховик. Фото: youtube
Пуховик. Фото: youtube

З сучасними тканинами доглядати за своїми пуховими виробами насправді досить просто. Це не тільки легко, але й варто того, щоб отримати максимальну віддачу від свого продукту. В барабан пральної машини слід додати кілька тенісних м'ячиків.

Перед пранням уважно вивчіть ярлик, на якому вказано, за якої температури можна прати виріб. Зазвичай вона не повинна перевищувати 30 градусів при делікатному або ручному режимі прання. В окремих випадках прання заборонено взагалі.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Якщо на пуховику є хутро, його потрібно обов'язково зняти перед пранням. Якщо він не знімається – доведеться віддати річ у хімчистку.

Пуховик після прання. Фото: youtube
Пуховик після прання. Фото: youtube

Застебніть усі кишені, виверніть пуховик навиворіт. Він має пратися окремо, без інших речей.

Після завершення кількох циклів віджимання швидкість кожного циклу буде збільшуватися, щоб видалити надлишок води.

Під час прання швидкість кожного циклу збільшується, щоб видалити надлишок води.

Пуховик не можна сушити на повітрі. Мало того, що сушіння на повітрі займе дуже багато часу, існує більший ризик того, що пір'я злипнеться і куртка почне смердіти. Такий одяг сушиться з розправленому вигляді, на вішаку з плічками, щоб забезпечити максимальний доступ повітря. Ще краще сушити пуховик в сушильній машині.

Нагадаємо, ми писали, що як зробити маску для сяючої шкіри обличчя з того, що є у кожного на кухні: анітрохи не гірше за салонні процедури.

Як повідомляв "Знай.ua" застиглий жир відмиється миттєво: чим потрібно залити брудний посуд після святкувань.

Також "Знай.ua" інформував, як позбутися мишей на дачі, в будинку чи квартирі: ефективні методи допоможуть назавжди вигнати непроханих гостей.