Для сильного волосся та його швидкого росту, пропонуємо декілька масок та відварів.

Взимку часто виникають сезонні проблеми з волоссям, так чи інакше, вітамінів поступає в наш організм менше, та й ті розподіляються до важливіших органів, і волосся страждає, має бляклий вигляд, сиплеться та не росте.

Догляд за волоссям. Фото: Youtube
Догляд за волоссям. Фото: Youtube

Пропонуємо декілька варіантів, як відновити живу силу волосся, для цього можна використовувати маски та відвари, а також приймати вітамінні комплекси.

Відвар, який пришвидшить ріст волосся

Треба взяти декілька інгредієнтів серед яких корінь лопуха (30 г); шишки хмелю (20 г); квітки календули (10 г) та 1 літр води.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Корінь лопуха треба натерти на дрібній тертці та змішати його з календулою і шишками хмелю. Все це слід залити окропом і кип'ятити протягом пів години. Зберігати його можна в холодильнику, а перед використанням підігрівати до кімнатної температури. Цим відваром можна ополіскувати волосся щоразу після миття голови.

Маска для волосся

Для маски слід взяти порошок гірчиці (1 ст.ложка(, яєчні жовтки (2 шт), та стакан кеіфру.

Всі інгредієнти потрібно змішати для отримання однорідної маси. Нанести маску на голову. Через годину добре промити волосся. Застосовуйте таку маску раз на тиждень протягом місяця.

Нагадаємо, ми писали, що робити, щоб волосся було густе, як у Каменських і здорове, як у принцес: топ секретів для ідеальної шевелюри.

Як повідомляв "Знай.ua" швидкий торт наполеон: смак дитинства, готується без електроенергії.

Також "Знай.ua" інформував, як розпізнати чоловіка-психопата, від якого варто стрімголов тікати.