Будь-яка дівчина мріє про довге, блискуче і здорове волосся. Доводиться прикладати чимало зусиль, щоб досягти бажаного результату, а салонні процедури зазвичай дуже б'ють по гаманцю, адже краса – це завжди дорого.

У домашніх умовах можна експериментувати з різними народними методами, які допоможуть привести волосся до ладу. Однак варто бути обережнішими - деякі продукти здатні висушити волосся, зробити його ламким і неслухняним.

Догляд за волоссям, фото з вільних джерел
Догляд за волоссям, фото з вільних джерел

Якщо ви перепробували вже безліч засобів по догляду за волоссям, але жодних змін на краще не помітили, маска з кефіром і корицею стане справжньою знахідкою. Найкраще її робити взимку, коли волосся слабшає і випадає. Така суміш прискорить зростання та зміцнить.

Як зробити маску з кефіром та корицею

  • 100 мл кефіру
  • 1 жовток
  • 2 чайні ложки меленої кориці

Всі компоненти потрібно добре перемішати, а потім нанести на шкіру голови і укутати в махровий рушник. Використовувати краще на чистому та вологому волоссі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Через 30 хвилин маску можна змити теплою володою, але якщо ви до неї вже мили волосся шампунем, використовувати його вдруге не варто. Наносити маску слід двічі на місяць. Вона має ефект накопичувальний ефект.

Кефір і кориця, фото vilkin
Кефір і кориця, фото vilkin

Нагадаємо, як подолати сухість шкіри взимку: 9 обов'язкових продуктів у вашому раціоні

Раніше ми писали про те, що маленький секрет, який розкриє смак: навіщо господині додають каву під час приготування макаронів

Як повідомляв Знай.ua, випічка, супи та соуси: несподіване застосування картопляного відвару в кулінарії - справжня знахідка