Постільній білизні, як і іншим тканинам, властиво зношуватися з часом. Але це не означає, що його варто викидати чи пускати на ганчірки. Навіть йому можна дати друге життя.

Після того, як білизна вже віджила своє і втратила колір, вона все ще може стати в нагоді в побуті. Є дккілька способів його застосування, і про них мають знати господині.

Заміна постільної білизни, фото minikar
Заміна постільної білизни, фото minikar

Мішок для пральної машини

Мішки потрібні для прання певних, делітатних тканин. Купувати їх не обов'язково, можна використовувати старі наволочки.

Чохол для одягу

Це незамінна річ при транспортуванні речей або просто для зберігання в шафі. Зробіть невеликий отвір у наволочці для вішалки і отримайте відмінний чохол.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зберігання продуктів

Тканина постільної білизни стане в нагоді для зберігання різних сипучих продуктів, бобових або сухофруктів. Потрібно підвернути край наволочки, прошити і вставити шнур - завдяки цьому мішок закриватиметься.

Лежак для тварин

Собаки або кішечки оцінять таке застосування старої постільної білизни. Треба просто знайти наповнювач – синтепон, холлофайбер, та набити їм наволочку. Лежак можна зробити різного крою, але тут доведеться постаратися з шиттям.

Постільна білизна, фото passion
Постільна білизна, фото passion

Раніше ми писали про те, що врятує "вбите" волосся взимку: маска з корицею та кефіром для прискорення росту та зміцнення

Як повідомляв Знай.ua, чому не можна спати поряд зі смартфоном: призводить до серйозних наслідків

Також портал Знай.ua писав, випічка, супи та соуси: несподіване застосування картопляного відвару в кулінарії - справжня знахідка