Новорічні свята залишають помітний відбиток на обличчях багатьох людей, адже в цей період потрібно обійти всіх близьких та з кожним відзначити прихід нового року.

Після затяжних вихідних слід подумати про відновлення організму після гулянь. Ми розповімо, як відновити здоров'я, позбутися похмілля та прийти у форму після свят.

Святкування Нового року, скріншот з відео
Святкування Нового року, скріншот з відео

Похмілля

Щоб позбутися похмілля, перш за все не варто сильно напиватися. Якщо знати міру, і не змішувати слабоалкогольні та міцні напої, то алкогольне отруєння вам не загрожує. Також не забувайте закушувати в міру.

Під час вечірки не забувайте рухатися більше. Танцюйте або прогуляйтеся містом.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Новорічний стіл,  фото Getty Images
Новорічний стіл, фото Getty Images

Солодощі

Цукор - гарне "паливо" для мізків та відмінний активатор гарного настрою. Однак переборщувати із споживанням цукру не варто. Надмірна його кількість навпаки призведе до слабкості та втоми. А ось невелика порція подарує вам енергію та зарядить позитивом.

Займіться спортом

Після новорічних свят організм буквально кричить про надмірне навантаження. Похмілля, переїдання та наступний набір ваги від надмірної кількості смакот. У цей період заняття спортом прийдуть вам на допомогу.

Новорічний стіл, фото: volynnews.com
Новорічний стіл, фото: volynnews.com

Приведіть себе до ладу

З ранку після пробудження насамперед випийте склянку води. Пам'ятайте, що похмелятись алкоголем вкрай не бажано. Це полегшить ваш стан лише на якийсь час. Спробуйте з'їсти легкий курячий суп, а потім прийняти ванну з морською сіллю. Для дівчат порятунком стане легкий макіяж.

Згадуйте хороше

Здавалося б, зовні ви вже відновилися, але внутрішня депресія і смуток не залишає вас. Свято закінчилося і його знову змінить рутина. Але підняти собі настрій можна легко, згадайте все, що було в період зимових свят. Можна переглянути всі фото та відео та поринути у атмосферу щастя.

Продовження вечірки

Новорічний стіл, скріншот: Youtube
Новорічний стіл, скріншот: Youtube

Це зовсім не означає, що потрібно знову стояти годинником біля плити. Навіть у розвантажувальні дні після гулянь можна продовжити радувати близьких святковою атмосферою. Навідайтеся до родичів, вручіть їм подарунки та влаштуйте сюрприз. Позитивні емоції, які ви подаруєте людям, обов'язково повернуться до вас у подвійному розмірі.

Нагадаємо, що якийсь напій здатний зменшити талію: готуйтеся до весни вже зараз.

Раніше ми повідомляли, що експерти назвали найбільш вітамінні продукти взимку: організм скаже вам "дякую" навесні.