Енергоресурс, це запас енергії та внутрішніх сил людини, і він нам дає змогу встати зранку, попрацювати, піти на спорт, спілкуватися з людьми, приймати рішення.

Психологи на тг-каналі "Жіночі таємниці" склали чотири основних способи, як знайти свій спосіб, та відновити ресурси, щоб продовжувати бути стресостійкими, тримати волю в кулаці.

Сонливість вранці, фото vladnews
Сонливість вранці, фото vladnews

Повноцінний відпочинок

Один з найважливіших ресурсів, це здоровий сон. На скільки можливо, налагодь режим сну. На вихідних влаштуй повний інформаційний детокс — вимкни телефон, проведи час з близькими або наодинці з собою.

Ранкова зарядка бадьорить

Наше тіло обожнює ритуали. Чашка зеленого чаю замість кави, тонізуючий душ, кардіо-розминка або ранкова йога допоможуть скинути залишки сну і зарядитися гарним настроєм та енергією на весь день.

Спорт, схуднення, Таня Федорищева, фото: Знай. ua
Спорт, схуднення, Таня Федорищева, фото: Знай. ua

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Рух - це життя

Фізичні вправи розганяють кровообіг, насичують тканини киснем, надають загальний тонізуючий ефект, а також чудово піднімають настрій. Вправи можна доповнити або замінити ходінням або пробіжкою.

Позбудься всього зайвого

Відмовся від частини справ. Замість звичного скролінгу соцмереж, зосередься на реальному спілкуванні, зроби розминку, почитай книгу. Приготуй смачненьке або зроби щось своїми руками.

Миття підлог, скріншот з відео
Миття підлог, скріншот з відео

Нагадаємо, ми писали, що гороскоп на тиждень 16-22 січня для всіх знаків Зодіаку: Раки не досягнуть свого, а ось у Скорпіонів здійсниться бажання.

Як повідомляв "Знай.ua" якщо побачили таку мітку – ваше житло у небезпеці: що залишають злодії біля квартири перед пограбуванням.

Також "Знай.ua" інформував, як приготувати незвичайне яйце за хвилину в мікрохвильовій печі: унікальний лайфхак, про який знають одиниці.