Цей пряний і ароматний напій добре зігріває холодної пори року та насичує організм корисними речовинами.

Такий яблучний розчин добре впливає на весь організм в цілому, прибирає набряки, а імбир сприяє поліпшенню травлення і кровообігу.

Напій. Фото: Youtube
Напій. Фото: Youtube

Імбир містить широкий спектр вітамінів, включаючи вітамін С і вітаміни групи В, тіамін, рибофлавін і ніацин, а також мінерали, такі як залізо, кальцій і фосфор.

Імбирно-яблучний напій можна пити гарячим і холодним. Він стане гарною альтернативою чаю, якщо за зиму ви встигли від нього втомитися.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Потрібно взяти 3 яблука приблизно середнього розміру, дрібно нарізати та залити 1 літром кип'яченої води, після чого поставити все на маленький вогонь і варити п'ять хвилин.

Напій. Фото: Youtube
Напій. Фото: Youtube

Дати настоятися 30 хвилин під кришкою, додати мед на смак і щіпочку імбирного порошку, або кружальця очищеного коріння імбиру. Пити треба в теплому вигляді. Це не тільки чудовий тонізуючий напій, який моментально усуває сонливість і втому, але він ще й чудово зміцнює здоров'я.

  • Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, ми писали, що на небезпечне захворювання може вказувати колір губ: на що звернути увагу.

Як повідомляв "Знай.ua" корисна не тільки в побуті та кулінарії, але ще й у питаннях краси: як можна застосовувати харчову соду.

Також "Знай.ua" інформував, як ефективно очистити столові прибори за копійки: маленька та бюджетна хитрість