Є базові правила, які допоможуть мати стильний вигляд при зміні іміджу. Звичайно, експериментувати ніхто не забороняє, але важливо вміти поєднувати різні відтінки.

Наприклад, обраний відтінок волосся може не підходити до кольору очей. Щоб все гармонійно, варто дотримуватися простих вказівок стилістів.

Об'єм волосся, фото rbc
Об'єм волосся, фото rbc

Сірі очі

Жінкам із цим кольором очей не рекомендують фарбуватися в чистий блонд чи навпаки, насичений чорний та рудий. Підійдуть більш натуральні відтінки – пшеничні, золотисті.

Карі очі

Краще обирати фарбу на один-два тони світлішу або темнішу, і звичайно ж не забувати про природність. Власницям карих очей слід віддати перевагу каштановому кольору з рудими нотками, або чорному.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Очі, фото Pxhere
Очі, фото Pxhere

Зелені очі

Зелений колір добре гармонує зі всіма відтінками рудого. У 2023 році найактуальнішими будуть теракотовий, світло-мідний та карамельний. Якщо хочеться додати ніжності в образ, обирайте попелясто-русявий відтінок.

Блакитні очі

Найкраще виглядатимуть кольори, наближені до слонової кістки. Тобто, мінімально натуральні та світлі. Можна спробувати рожевий або платиновий блонд. Якщо вибір у бік темної фарби, то підійде темно-шоколадний.

Об'єм волосся, фото angelface
Об'єм волосся, фото angelface

Раніше ми писали про те, що корисна не тільки в побуті та кулінарії, але ще в питаннях краси: як можна застосовувати харчову соду

Як повідомляв Знай.ua, бадьорість дорого обійдеться: чому не можна часто пити каву натще - неприємні наслідки та ризики

Також портал Знай.ua писав, як схуднути, якщо ви генетично схильні до повноти