Стало відомо про те, для чого потрібно опускати крісло водія в автомобілі якомога нижче. Ці поради вам знадобляться точно на практиці.

Справа в тому, що величезна частина водіїв вибирають опустити крісло водія якомога нижче, і є величезна кількість аргументів на користь цього. Навіть якщо деякі посилатимуться на незручність, ці поради можуть їх переконати.

По-перше – це безпечно. Якщо його занадто низько опустити, тоді огляд із дзеркал значно збільшиться. У водія більше не виникатимуть проблеми із оглядом ситуації на дорозі. Видно буде навіть усе у дзеркалі в салоні.

Водій. Фото: скрін youtube
Водій. Фото: скрін youtube

До речі, потрібно враховувати той факт, що в нових моделях автомобіля у зв'язку з цим можуть виникнути проблеми з подушками безпеки, оскільки вони розробляються з огляду на те, що водій планує сидіти прямо.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

По-друге, це допоможе зняти навантаження з вашого хребта, тому здоров'я не зіпсується. Це допоможе вам. Майбутньому уникнути розвитку величезної кількості болячок. До слова, через викривлення хребта у водіїв часто відбувається затискач нервових закінчень.

Салон авто. Фото з сайту Рexels
Салон авто. Фото з сайту Рexels

І звичайно ж – ергономічність. Це заслуговує на довіру, адже, наприклад, водії гоночних транспортних засобів завжди сидять низько.

Особливо це допоможе водіям-початківцям натренувати відчуття габаритів машини, і в момент водіння вони не будуть відволікатися від дзеркал. Все буде у вашому полі зору.

Ями на дорогах, скріншот: YouTube
Ями на дорогах, скріншот: YouTube

Раніше портал Знай повідомляв, як уникнути замерзання дверей автомобіля під час морозів: ці поради допоможуть вам уникнути наслідків.

Також наш портал інформував, ніколи не робіть цього: топ речей та продуктів, які не можна забувати в машині під час морозу .

Крім того, ми писали, оголюємо дроти та одягаємо рукавички: як зарядити автомобільний акумулятор за допомогою повербанку .