Стало відомо про те, як не допустити зневоднення, якщо ви не особливо любите вживати просту воду. Є кілька виходів із цього сумного становища.

Експерти відразу відзначають, що наш організм може сильно страждати від зневоднення у будь-яку пору року. Влітку занадто спекотно та сонячно, а взимку на це впливають опалювальні пристрої, які сильно сушать повітря у приміщенні.

Вода. Фото: кадр з відео
Вода. Фото: кадр з відео

Подібні гойдалки температури змушують наш організм витрачати більше енергії, відповідно потрібно багато води.

Величезна кількість людей не дуже люблять пити звичайну воду, оскільки вона без смаку. Прикро, але часом це головна причина. Але, є кілька порад, які допоможуть вам позбутися цієї проблеми.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Наприклад, можна додати у воду свіжі фрукти або ягоди. Наприклад, часточки лайма, лимона, ягід, ананаса або апельсина. Це допоможе додати напою приємний смак, і на додаток зайвої не буде м'ята, огірок, імбир і так далі. Таку воду краще зберігати в холодильнику, оскільки вона швидко псується.

Вода з лимоном, фото elle
Вода з лимоном, фото elle

Також, можна зробити чай без цукру, який теж заповнює нестачу рідини у вашому організмі, і стає відмінною заміною води. Щоб не підвищувати калорійність раціону, краще обійтися без цукру. За бажання можна додати лід, фрукти, або трави.

Газована вода. Експерти відзначають, що її можна вживати замість звичайної фільтрованої, і ефект буде приблизно таким самим.

Мінеральна вода, фото kp
Мінеральна вода, фото kp

Можна замість води почати вживати багаті водою фрукти або овочі. Вони містять у собі як вітаміни, а й мінерали. Крім позбавлення проблеми зневоднення, ви ще й харчуєтеся, і фігурі це не нашкодить.

Нагадаємо, що стоматолог вам більше не знадобиться: топ продуктів, які будуть робити ваші зуби білішими

Раніше повідомлялося, що ви можете не помітити небезпеку: яких обов'язкових правил потрібно дотримуватися взимку

Також, як швидко відмити кришки від сковороди без хімії: універсальна суміш, яка має бути в арсеналі кожної господині