Зима дуже погано впливає на стан волосся, тому жінкам потрібно підбирати більш ретельний та дбайливий догляд. Не менш важливо запобігти появі проблем і заздалегідь убезпечити волосся.

У житті кожної мають бути базові звички, які допоможуть уберегти волосся від впливу морозу та холодного вітру. Якщо їх дотримуватися, не доведеться потім витрачатися на відновлення. Про це нагадала трихолог Анастасія Мухачова.

Українці, фото: Informator
Українці, фото: Informator

Головний убір

Це найпростіший спосіб захисту волосяних фолікулів у холодну пору року. Якщо температура за вікном нижче +15 градусів, не нехтуйте цим правилом. Волосся потрібно ховати по всій довжині або прикривати шарфом.

Мокре волосся

Не здумайте виходити на вулицю з мокрим або навіть вологим волоссям. Це нашкодить не тільки їм, а ще й здоров'ю, адже є ризик захворіти. Потрібно мити голову, розраховуючи час, або зовсім залишитися вдома, якщо світло раптово відключили.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Сушіння волосся, фото elle
Сушіння волосся, фото elle

Термозахист

Багато жінок забувають про такий чудовий засіб, який створює спеціальну захисну плівку, а також закриває лусочки волосся. Більш того, термозахист чудово бореться із електризацією.

Зволоження

Взимку особливо важливо не забувати про маски, які насичують і зволожують волосся. Найкраще підійдуть органічні продукти.

Маска для волосся, фото thevoicemag
Маска для волосся, фото thevoicemag

Нагадаємо, буде стильно і гармонійно: як підібрати відтінок волосся під колір очей - рекомендації стилістів

Раніше ми писали про те, як у декілька разів підвищити ефективність прання: краще ніж будь-який дорогий порошок