Правильний раціон – це запорука міцного імунітету. Деякі продукти мають особливі властивості і дозволяють захистити організм від захворювань. Що потрібно їсти, що імунітет став "залізобетонним", розповідає портал ukrhealth.

Продукти харчування мають безпосередній вплив на організм людини. Якщо харчуватися неправильно, то проблеми зі здоров'ям не забаряться, але правильний вибір їжі окупиться здоров'ям на довгі роки. Також є низка продуктів, які можуть допомогти зміцнити імунітет.

Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube
Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

Куркума

Це не лише спеція, а й засіб для зміцнення імунної системи організму. Також її споживання сприяє профілактиці аутоімунних захворювань.

Гриби

Допомагають боротися із запальним процесом, чим і приносять користь імунітету. Також вони унікальні тим, що містять низку речовин, які більше в природі не зустрічаються.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Часник. Фото: Youtube
Часник. Фото: Youtube

Часник

Його користь складно переоцінити, адже він не лише посилює імунітет, а й допомагає виводити патогени з організму. Часник - це ще й потужний стимулятор імунної системи, що підвищує активність клітин NK, лімфоцитів.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, від синдрому "неспокійних ніг" до безсоння: фахівці назвали найнепередбачуваніші ознаки дефіциту заліза в організмі.

Також наш портал інформував, що потрібно їсти, щоб отримувати гормони щастя: список нехитрих продуктів, щоб життя стало на радість.

Крім того, ми писали, якщо взимку волосся випадає зі швидкістю світла, а нігті - ламаються, наче крейда: засіб, який вирішить проблеми.