Стало відомо про те, чому спати в одному ліжку з домашніми тваринами може бути небезпечним. Вашим вихованцям доведеться звикати до власного ліжечка.

Про це йдеться у матеріалі IFL Science.

Примітно, що є дуже багато переваг того, що ваш домашній улюбленець спить під боком, проте деякі ветеринари все ж таки виступають проти цього. Це дуже ризиковано.

Собака, фото: Знай.ua
Собака, фото: Знай.ua

У холодну пору року собаки або кішки часто намагаються притулитися до вас якнайсильніше, щоб зігрітися. Але, якщо ви вкриваєтеся занадто щільними і товстими ковдрами, тоді вашим вихованцям буде дуже складно вибратися з них, коли стає дуже шкода.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Дуже маленькі собаки, цуценята, літні собаки та собаки з артритом або іншими проблемами з рухливістю можуть не зуміти вилізти з-під усіх шарів ковдр, не маючи таким чином можливості охолонути. Слід уникати обтяжених ковдр, які можуть бути надто важкими для забезпечення безпечного виходу собаки. Електроковдри можуть призвести до опіків, а електричний шнур становить небезпеку при жуванні", - йдеться у матеріалі.

Кіт. Фото: скрін youtube
Кіт. Фото: скрін youtube

Також, спільне використання ліжка впливає на якість сну, адже вони постійно крутяться і намагатимуться штовхати вас, порушуючи особистий простір. Це звичайно мило, але не коли вам прокидатися о 6-й ранку на роботу.

Інші фахівці вважають, що це позитивно впливає на ваше самопочуття. Тому питання звичайно ж неоднозначне.

Собаки. Фото: YouTube
Собаки. Фото: YouTube

Нагадаємо, що з яких продуктів варто почати день, щоб схуднути: варіанти для смачного та корисного сніданку

Раніше повідомлялося, що хворіти скасовується: напій, який захистить від небажаних вірусів і підбадьорить

Також, як швидко очистити картоплю в мундирі за секунду: спосіб, який заощадить час та зусилля