У зимовий період гарячі батареї можуть сильно пересушувати повітря у квартирі, що може призвести до погіршення самопочуття людини та навіть захворювань. Налагодити мікроклімат у житло можна досить легко, потрібно лише знати кілька прийомів. Про це пише "24 канал".

Пересушене через батареї повітря так само небезпечне, як і зайва вологість у будинку, тому з проблемою слід боротися. Зробити це можна трьома способами, вибравши найприйнятніший.

Як зволожити квартиру. Фото: скрін youtube
Як зволожити квартиру. Фото: скрін youtube

Кімнатні рослини

Зайву сухість допоможуть побороти домашні рослини, які постійно утримують у собі та в пошті вологу, що позитивно впливає на екологію приміщень. Потрібно лише регулярно поливати рослини і вони віддячать, підвищивши вологість у квартирі. Але важливо пам'ятати, що під час опалювального сезону рослини не можна ставити біля батарей та обігрівачів.

Кімнатні рослини. Фото: скрін youtube
Кімнатні рослини. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Зволожувач повітря

Можна просто піти в магазин і купити досить доступний і популярний прилад, який допоможе не тільки зволожити приміщення, але й позитивно вплине на легені.

Провітрювання квартири

Безкоштовно та сердито. Контроль вологості можна здійснювати просто провітрюючи приміщення. Досить це робити по 2-3 рази на день всього на 5 хвилин або за бажанням на довше.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як позбутися зайвої вологи та конденсату в будинку: знадобиться мінімум часу та вкладень.

Також наш портал інформував, хочете цвіль та проблеми з диханням? У цих місцях ніколи не сушіть речі, якщо за вікном мінус.

Крім того, ми писали, як позбутися неприємного запаху з пральної машини: не потрібно ні зусиль, ні дорогої хімії.