Повномасштабна війна продовжується. Ціни у супермаркетах зростають і не зупиняються. Через це зарплату чи соціальні виплати можна "втратити" буквально за кілька днів.

Через це дуже важливо знати, як виправити власні звички, щоби з фінансами більше не було жодних проблем. Є кілька порад від засновниці мобільного банку, які дозволять ніколи більше не покладатися на друзів, родичів та знайомих та мати можливість самостійно себе забезпечувати та не витрачати всі гроші за мить.

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua

Перше і дуже важливе правило – формувати "подушку безпеки". Це означає не витрачати всі зароблені гроші в один день, а навчитися відкладати "на випадок". Людина ніколи не розбагатіє, якщо витрачатиме все, що заробляє. Якою б низькою не була зарплата, треба навчитися відкладати хоча б 10%.

Друге правило – дбати про збільшення свого доходу, як би складно це не здавалося. Якщо ви будете витрачати хоча б 10 хвилин на день на пошук рішень для збільшення свого доходу, це дозволить вам ефективніше використовувати свій час.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом
Показати ще

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Третє правило - найлогічне і найпростіше - почніть контролювати свої витрати. Шкідлива звичка – витрачати гроші та забувати про них. Найкраще переказувати більшу частину коштів на банківський переказ. Якщо ви платили карткою, мобільний додаток покаже історію витрат. Краще спочатку купити необхідні дорогі товари, а потім менш потрібні.

І насамкінець, інвестуйте у свій розвиток. Важливо не зупинятися і займатися саморозвитком.

Нагадаємо, можна заощадити: супермаркети оновили ціни на пшоняну крупу та вермішель

Як повідомляв "Знай.ua", виписали штраф і залишили без прав на півроку: українським водіям розповіли про незаконне покарання копів, запам'ятайте це

Знай.ua писав, "Не питали мене...": абоненти "Київстар" скаржаться, що втрачають по 25 гривень щомісяця