Через кілька днів зберігання в холодильнику навіть найсвіжіші овочі стають менш хрусткими і апетитними. Однак є простий лайфхак, який дозволяє зберегти їх свіжими як можна довше. Про це пише Ukr.Media.

Купивши овочі або фрукти, багато господинь вважають за краще зберігати їх в холодильнику. Але вже через кілька днів вони стають помітно в'ялими та неапетитними. Процес псування овочів і фруктів прискорює волога, але є ефективний спосіб боротьби з нею.

Зберігання овочів. Фото: скрін youtube
Зберігання овочів. Фото: скрін youtube

Отже, перш за все, потрібно мити овочі чи фрукти безпосередньо перед вживанням, особливо такі "чутливі", як полуниця. Такий крок дозволить зберігати їх свіжими довше.

Крок другий: для більш тривалого зберігання фруктів і овочів в холодильнику потрібно скористатися хитрістю - паперовими рушниками. Їх слід покласти на дно ящика перед тим, як покласти фрукти та овочі. Паперові рушники слід міняти кожного разу, коли ви поповнюєте запаси цих продуктів.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Овочі. Фото: Youtube
Овочі. Фото: Youtube

Як паперові рушники допоможуть уповільнити процес псування овочів? Дуже просто. Справа в тому, що багато овочів і фруктів виділяють вологу, і в холодильнику їй нікуди подітися, а рушники її вбирають і продовжують свіжість продуктів.

Раніше портал "Знай" повідомляв, кому краще відмовитися від жиру, а іншим насолодитися його корисними властивостями: фігура залишиться стрункою.

Також наш портал повідомляв, ефективніше магазинної хімії: як прибрати неприємний запах із холодильника за допомогою кави та газованої води.

Крім того, ми писали, як правильно розморожувати продукти, щоб не втратити їх властивості: пам'ятати потрібно кожному.