Без зарплати та інших джерел доходу поповнити гаманець не вдасться, це факт, але багато хто вірить у те, що грошові потоки можна збільшити за допомогою талісманів.

Біоенергетики виділили головні атрибути, які здатні притягувати до гаманця гроші. Ці предмети доступні кожному.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Насамперед важливо стежити за тим, щоб гаманець не був порожнім. Залишайте там хоча б одну монетку. Це правило діє також для подарунка - даючи комусь гаманець, потрібно вкласти в нього купюру.

Талісмани для залучення грошей

Намагайтеся не витрачати першу, зароблену вами купюру. Її можна зберігати лише у тому випадку, якщо ви отримали її від людини з позитивними намірами. Згідно з новими прикметами, не зайвим залишити в гаманці банкноту в один долар. Вся справа у її енергетиці, яка приваблює гроші.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Гаманець, фото: Pixabay
Гаманець, фото: Pixabay

Незвичайні методи

Китайські традиції передбачають зберігання зв'язки з трьох китайських магічних монет у гаманці. Їх треба зв'язати червоною стрічкою. Популярними грошовими талісманами також є: зображення виноградного грона, листочків зеленого чаю або м'яти, шматочок кориці, боби.

Відповідно до наших народних предметів, у гаманці потрібно залишити шматочок висушеного кореня хрону, який ви викопали своїми руками.

Гаманець, фото tsn
Гаманець, фото tsn

Нагадаємо, з цим ваш борщ буде ідеальним: що можна додати у блюдо, щоб воно здивувало всіх

Раніше ми писали про те, що ефективно і за копійки: як очистити лійку для душу, щоб вода подавалася краще, а наліт зник

Як повідомляв Знай.ua, як продовжити свіжість овочів при зберіганні в холодильнику: простий і ефективний лайфхак для господинь