Звичайна губка для миття посуду та сіль можуть суттєво спростити життя кожної господині. Ці два "інгредієнти" відмінно підійдуть для вирішення поширеної проблеми - надмірної вологості в холодильнику. Про це пише інформаційний портал cpykami.

Зайва волога в холодильнику поширена проблема, яка здається не такою і серйозною. Але якщо в холодильнику постійно зберігається багато овочів, фруктів та зелені, то можна замінити, що вони швидко втрачають свіжі. Це вплив вологи. Впоратися з проблемою може допомогти губка для посуду і звичайнісінька сіль.

"Продукти в холодильнику. Фото: скрін youtube"
Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

Насамперед потрібно збоку надрізати губку, а потім всипати в неї трохи солі та розподілити всередині. Тепер губку слід розмістити у холодильнику навпроти отвору для зливу. Цей трюк запобігатиме скупченню зайвої вологи на стінках. Також цей метод працюватиме, якщо губку з сіллю розмістити на полиці або дверцятах.

Холодильник. Фото: скріншот youtube
Холодильник. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Зробивши такі нехитрі маніпуляції можна помітно продовжити свіжість зелені, улюблених фруктів чи овочів. Разом з тим, сіль має дезінфікуючу дію.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як швидко відмити кришки від сковороди без хімії: універсальна суміш, яка має бути в арсеналі кожної господині.

Також наш портал інформував, температура у квартирі підскочить на кілька градусів: як збільшити продуктивність батарей, перевірені способи.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, рятуємо улюблений одяг від слідів праски за допомогою цибулі та оцту: секретний лайфхак для господарок.