Вважається, що це чоловік має "заводити" жінку, але ніхто не заваджає порушити стереотипи, та розпочати гру першій.

Пропонуємо декілька дієвих методів, від яких у нього точно голова піде обертом, та його вже буде не зупинити. Все залежить лише від твоєї віри в себе та послідовності дій.

Пікантні розмови. Фото: Youtube
Пікантні розмови. Фото: Youtube

Зовнішній вигляд

Сьогодні не обов'язково мати шпильки та коротку спідничку, щоб спокусити свого коханого. Це можуть бути кеди і гольфи, і правильно підібрана спідня білизна. Дехто з чоловіків не любить зайвої відвертості, зате ніхто не проти пограти.

Використовуй до вигадливого вбрання цікаві аромати, які будуть зводити з розуму твого обранця. Тютюнові, деревні, хвойні аромати, саме від них у помірних дозах чоловіки божеволіють, це може бути у ліфті або в машині.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Одним з важливих нюансів буде твоя грація, згадай, як ніжиться кішка, не метушися, намагайся діяти завжди впевнено та послідовно.

Не забувай про силу слова

Тут впливають навіть не стільки що ти говориш, а як ти це робиш, стиш і знижи тембр голосу. Стеж за вимовою слів, інтонацією і намагайся говорити на низьких частотах, як би розтягуючи, іноді переходячи на шепіт. Запиши голосове повідомлення, час від часу зітхаючи та стихаючи.

Також можна написати любовні повідомлення. Вмикаючи уяву, запропонуй, наприклад, розгадати як він тобі приснився, або що ви робили у твоєму сні. Чоловіки люблять, коли на вушко їм ніжно шепочуть приємні слова, але це можуть бути голосові повідомлення або відео, на яких випадково потраплять твої ніжки вище коліна, або декольте.

Міксуй все це з доторками

При зустрічі і поцілунку в щічку важливо сповільнитися при дотику і дуже ніжно поцілувати, але без зайвої пристрасті. За цей час він встигне відчути аромат парфуму. Не забувай про томність в голосі, але не перегинай палицю, пильнуй, щоб все виходило більш природньо.

Нагадаємо, ми писали, чим приваблюють дівчата, відповідно до свого знаку Зодіаку: невеличкий секрет.

Як повідомляв "Знай.ua", як створити позитивний образ та сподобатись колегам: головні поради.

Також "Знай.ua" інформував, ніколи не зможуть "грати на 2 фронти": жіночі імена, володарки яких не підуть на зраду.