Дзеркала в будинку важливо тримати в чистоті, адже навіть незначне забруднення "ріже" очі, до того ж дивитися в таку поверхню, що відбиває, не дуже приємно. Змусити дзеркало блищати можна і без спеціальних засобів для чищення. Про це пише pixelinform.

Ідеальної чистоти дзеркала можна досягти не купуючи спеціальну хімію, а скористатися засобами, які точно знайдуться на кожній кухні. Пропонуємо вам два хитрі методи для миття дзеркала.

Як помити дзеркало. Фото: скрін youtube
Як помити дзеркало. Фото: скрін youtube

Солоний чай

Метод дуже ефективний і допоможе без будь-яких зусиль досягти блиску, навіть якщо дзеркало було дуже брудним. До того ж однією з переваг даного лайфхака є його безпека та природність. Так, два пакетики будь-якого чаю без хімічних добавок слід заварити у склянці з водою протягом 30 хвилин. Після цього в рідині слід розчинити 2-3 ложки солі і можна приступати до миття дзеркала. Рекомендується чистити поверхню марлею.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Цибуля, скріншот: YouTube
Цибуля, скріншот: YouTube

Цибуля та картопля

Точно знайдуться в кожній оселі і обидва відмінно допоможуть з очищенням дзеркала. Використовувати їх просто: вибираємо один із овочів і розрізаємо навпіл, а потім обробляємо поверхню.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як швидко відмити кришки від сковороди без хімії: універсальна суміш, яка має бути в арсеналі кожної господині.

Також наш портал інформував, температура у квартирі підскочить на кілька градусів: як збільшити продуктивність батарей, перевірені способи.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, рятуємо улюблений одяг від слідів праски за допомогою цибулі та оцту: секретний лайфхак для господарок.