Пральна машина вже давно не є елементом розкоші, перебувай у квартирі практично у кожної сім'ї.

Ця диво-техніка - незамінний сучасний помічник домогосподарок, який не тільки економить час, а й вимагає менше уваги та сил для того, щоб випрати речі. Але, як виявилося, навіть за десятки років існування цієї технології частина людей досі не вміє правильно працювати з пральною машиною, не думаючи, що вони роблять щось не так.

Пральна машина. Фото: скрін youtube
Пральна машина. Фото: скрін youtube

За невіглаством криється великий ризик назавжди зіпсувати улюблені речі. Щоб запобігти вицвітання і скочування, слід дотримуватися правила: вивертати одяг навиворіт перед тим, як покласти його в пральну машину.

Це просте рішення захистить не лише колір, а й принти та інші елементи. Хоча причин, щоб почати це робити – достатньо й інших.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Пральна машина. Фото: скрін youtube
Пральна машина. Фото: скрін youtube

Наприклад, бруд, піт, що виділяється тілом, жир - більшість із цього знаходиться всередині, а не зовні. Якщо прати штани або інші трикотажні вироби, які були попередньо вивернуті навиворіт, існує величезний шанс, що на них не утворюються катишки. А ще, про що ми вже написали раніше, то ви врятуєте річ від вицвітання.

Нагадаємо, як випрати пухові подушки в пральній машині, не ризикуючи формою та об'ємом: дуже простий і корисний лайфхак

Як повідомляв "Знай.uа", пратиме речі ідеально: що потрібно робити з пральною машинкою, щоб вона працювала ефективно

Знай.ua писав, як швидко і легко позбутися слідів дезодоранту на одязі: потрібні кошти знайдуться в кожному будинку