Миття волосся не обходиться без використання маски, адже саме завдяки їй вони розгладжуються та насичуються. З технікою її застосування всі знайомі, але мало хто знає, що допоможе посилити ефект цього засобу.

Можна зробити так, щоб маска працювала на максимум, і тоді волосся буде наче після салонних процедур. Все просто, головне озброїтися зайвим часом і деякими предметами, які знайдуть у кожної в домі.

Догляд за волоссям, фото ferra
Догляд за волоссям, фото ferra

Вам знадобиться гребінець, шапочка для душу, рушник та фен. Для початку слід помити волосся звичайним способом, трохи віджати та нанести маску по довжині, але не потрапляючи на коріння – так з'явиться ефект жирності.

Після того, як вона трохи вбереться у волосся, обережно прочісуйте гребінцем, щоб ретельніше розподілити засіб, надягніть шапочку для душу і укутайте голову рушником. Прогрійте волосся феном протягом п'яти хвилин.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Маска для волосся, фото thevoicemag
Маска для волосся, фото thevoicemag

Далі залишається тільки промити волосся та насолодитися результатом. Волосся стане більш м'яким і гладким. Врахуйте, що маска діє протягом деякого часу, так що після цієї маніпуляції можете витримати ще кілька хвилин.

Раніше ми писали про те, як посилити ефект і отримати максимум користі від тканинних масок: багато хто втрачає один важливий крок

Як повідомляв Знай.ua, як усунути неприємний запах із взуття бюджетними коштами: хитрощі, які позбавлять дискомфорту

Також портал Знай.ua писав, як приготувати мандариновий настій для зміцнення нігтів: рецепт та поради щодо застосування