Інколи неприємний запах з рота може поставити будь-кого у неприємне становище. На щастя, цього можна уникнути, дотримуючись наступних простих правил.

4 найефективніші способи побороти неприємний запах з рота

1. Чистіть зуби двічі на день. Фахівці наголошують, що інтервал між чищенням зубів не повинен становити понад 12 годин. Завдяки цьому вам вдасться уникнути того, що зубний наліт затвердіє, перетворюючись в зубні камені. І саме вони можуть стати джерелом неприємного запаху.

чищення зубів
чищення зубів

2. Користуйтеся зубною ниткою. Звичайна зубна щітка допомагає позбутися нальоту на близько 40% площі зубної поверхні. Водночас зубна нитка дозволить видалити залишки їжі в важкодоступних місцях, запобігаючи їх гниттю.

3. Чистіть язик. Це обов'язково, адже поверхня нашого язика складається з безлічі ворсинок, які утримують бактерії, мікрочастинки їжі й мертві клітини. Вони також призводять до утворення неприємного запаху.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

4. Полощіть рот після кожного приймання їжі. Завдяки цьому вам вдасться одразу прибрати значну частину харчових залишків. І таким чином полегшите подальший догляд за ротовою порожниною.

Мінеральна вода, фото kp
Мінеральна вода, фото kp

Нагадаємо, які правила виходу на пенсію діятимуть у 2023 році: пояснення ПФУ

Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати