Фрукт про який йде мова — зелений, з коричневою шкіркою, всі ого чудово знають, адже це смачний та виявляється неоціненно корисний плід.

Ківі відмінний продукт і для чоловіків, і для жінок він містить велику кількість вітамінів, але сьогодні ми розповімо про те, як за допомогою ківі можна уповільнити старіння шкіри. Про цілющі корисні властивості пише методист обласного методичного кабінету БЖД населення Ільницька Інна.

Ківі. Фото: youtube
Ківі. Фото: youtube

Ківі – один із лідерів за вмістом вітаміну С: у 100 г ківі міститься 180 мг цього вітаміну, що становить дві добові норми. Вітамін С покращує вироблення білка колагену, а саме колаген робить шкіру пружною.

Одне ківі забезпечує нормою вітамінів А, С і Е, кальцію, також до його складу входять фосфор і залізо.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ківі. Фото: youtube
Ківі. Фото: youtube

Колаген відповідає за структуру шкіри та зміцнює кістки. Вітамін С є ключовим компонентом у синтезі колагену в організмі. Тому вживання ківі допомагає підтримувати шкіру зволоженою та здоровою.

Крім того, цей фрукт здатний виводити зайву сіль з організму, що корисно для її любителів. Пара ківі середнього розміру забезпечує 1/4 потреби нашого організму в фолієвій кислоті. Піридоксину у фрукті менше – 4% від добової норми.

  • Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, ми писали, як побороти неприємний запах з рота: 4 поради, які виручать вас у незручний момент.

Як повідомляв "Знай.ua", чи безпечно робити кілька щеплень в один день: у МОЗ зробили попередження.

Також "Знай.ua" інформував, три кроки три місяці: дієтолог розкрив секрет схуднення.