Жінки використовують різні засоби для того, щоб навести красу, і іноді вдаються до несподіваних методів. Одним із них є заморожування косметичного льоду. Це дійсно ефективно. Він допоможе не тільки підбадьоритися, а також зняти запалення та омолодити шкіру.

Можна обрати один лід, яка найбільше підходить до вашого типу шкіри і здатна задовольнити ваші запити. Готувати косметичний лід просто, але користі він дає дуже багато. Їм слід протирати обличчя та шию двічі на день.

Догляд за шкірою, фото bovsemka
Догляд за шкірою, фото bovsemka

  • Лід з мінеральної води – один із найпростіших варіантів, який чудово бадьорить шкіру після сну і робить її рум'яною, але заморжуйте у формах воду без газу.
  • Лід із зеленого чаю - краще тонізуючого засобу з магазину. Потрібно приготувати міцний зелений чай, заморозити та протирати обличчя.
  • Лід із соком алое – цей компонент славиться своїми протизапальними властивостями. Потрібно змішати половину склянки настою шавлії та 2-3 столові ложки соку алое. Такий лід також бореться з висипом вугрів.

У косметичних магазинах також продаються спеціальні засоби, які можна використовувати для основи льоду.

  • Лід із соком лимона – має омолоджуючий ефект. Половину лимона вичавлюємо у склянку кип'яченої води та заморожуємо.
  • Лід із рисового відвару – підійде для шкіри з пігментацією. Відварюємо трохи рису до готовності, проціджуємо та заморджуємо у формі.
  • Лід із відвару лаврового листа - звужує пори і готує шкіру до процедур, заспокоює. Потрібно заварити листя та розлити по формам.

Косметичний лід, скріншот з фото
Косметичний лід, скріншот з фото

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, як покращити стан шкіри всього за одну ніч

Раніше ми писали, як відбити потяг до солодкого за допомогою одного доступного продукту