Багато хто з нас любить цитрусові, але чистити їх зовсім немає бажання, особливо, якщо потрібно велика кількість. Добре, що господині вигадали для таких випадків дуже корисний лайфхак, з яким видалення шкірки пройде швидко і легко.

Для цього способу знадобляться апельсини, лимони або будь-які інші цитрусові, а також мікрохвильова піч. В цьому весь секрет. Завдяки кухонному пристрою шкірка розм'якшиться, і при цьому фрукти стануть ще соковитішими.

Мікрохвильовка, скріншот: Youtube
Мікрохвильовка, скріншот: Youtube

Перед тим як видалити шкірку, відправте їх у мікрохвильову піч на 20 секунд. Цього буде цілком достатньо, щоб досягти бажаного результату.

Цей спосіб також підійде для тих випадків, коли дуже хочеться свіжого цитрусового фрешу, але немає соковичавлювача. Діє за тією ж схемою – 20 секунд у мікрохвильовій печі на максимальній потужності. Фрукти віддадуть весь сік, а вже охолодити напій можна буде в холодильнику або за допомогою декількох кубиків льоду.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Цитрусові. Фото: скрін youtube
Цитрусові. Фото: скрін youtube

Також враховуйте, що деякі сорти тих же мандаринів погано чистяться через дуже тонку шкірку. Одні з таких - турецькі, і крім цього в них ще багато кісточок. А ось чим яскравіше забарвлення - тим вони солодші. У звичайних мандарин світліша шкірка і найчастіше смак кислуватий або кисло-солодкий.

Нагадаємо, помідори точно дадуть хороший урожай: городникам розповіли про найкращі дати посіву розсади.

Раніше ми писали про те, як покращити стан шкіри всього за одну ніч: кілька кроків на шляху до ідеальної особи

Як повідомляв Знай.ua, спочатку смачно, а потім корисно: як зробити з бананової шкірки відмінне добриво