Лютий є прямим провісником весни і від того, що ви встигнете посіяти, яка у вас вийде розсада, залежить і ваш майбутній урожай.

ПорталСвіт рослинпідказав, які культури варто висадити цього місяця. Зазначаємо, що в останньому місяці зими недостатньо світла, тому не варто забути про так звану "досвітку".

Перець середньостиглих та пізньостиглих сортів.

Перші сходи з'являються через десять-дванадцять днів (іноді пізніше). Вегетаційний період триває п'ятдесят-шістдесят днів. Потім його радять пересаджувати у теплиці.

город, скріншот з відео
город, скріншот з відео

Баклажани - пізньостиглі сорти.

Насіннєвий матеріал пропадає повільно, що підвищує процес вегетації. Якщо є необхідність у пікіруванні, то це ще як мінімум днів десять-чотирнадцять (поки рослина нормально вкорениться).

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Суниця, полуниця.

Насіння також сходить досить повільно, перші паростки з'являються через місяць. Виспоживати культури радять у зволожений ґрунт.

Петрушка та селера.

Спочатку їх рекомендують висівати в окремі ємності. Будуть готові до висадки у відкритий ґрунт через два з половиною-три місяці.

Город / фото: Unsplash
Город / фото: Unsplash

Нагадаємо, що капуста дасть два врожаї за сезон: коли та як треба сіяти пекінку. Закладати насіння потрібно на глибину близько 1-2 сантиметрів і посипати зверху золою.

Раніше ми повідомляли, що не поспішайте викидати: несподівані добрива, які допоможуть виростити гідний урожай.

Також стало відомо, що помідори точно дадуть добрий урожай: городникам розповіли про найкращі дати посіву розсади.