Фахівці дають чіткі рекомендації щодо сну – скільки годин треба спати, у якій позі тощо. Все це впливає на стан здоров'я. А ось деякі прикмети та забобони навіть забороняють спати одній людині на двох подушках.

Певним категоріям людей не рекомендується спати одразу на двох подушках. У це вірили наші пращури, а переконання пронесли крізь роки.

Забобони, фото pulse-uk
Забобони, фото pulse-uk

Одинокі люди

Згідно з забобонами, злощасні дві подушки завадять знайти другу половинку, створити сім'ю. Коли людина засинає і бачить одну подушку, вона чітко усвідомлює свою самотність, а якщо дві - думатиме, що кохання знайшлося, хоча це не так.

Одружені люди

Коли пари ненадовго роз'їжджаються, другу подушку слід ховати у шафу, доки кохана людина не повернеться. У протилежному випадку можна піддатися спокусі та зрадити.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Сон. Фото: скрін youtube
Сон. Фото: скрін youtube

Немовлята

Є ризик, що він виросте невпевненим у собі і часто змінюватиме свою думку. Але педіатри та мами у будь-якому разі краще знають, що потрібно немовлятам. З точки зору медицини їм слід спати на спині, а під голову підкласти складену вчетверо пелюшку.

Люди похилого віку

Сон на двох подушка може викликати депресію та розчарування, хоча це відбувається найчастіше через самотність, яку відчувають люди похилого віку, а подушка - чергове нагадування про це.

Пенсіонери. Фото: Youtube
Пенсіонери. Фото: Youtube

Нагадаємо, як навчити дитину розпоряджатися грошима: уроки фінансової грамотності

Раніше ми писали, ванна знову стане ідеально білою: як легко позбутися жовтого нальоту без побутової хімії