Техніка миття волосся, здавалося б, дуже проста і кожен із нею знайомий. Однак деякі все ж таки допускають банальні помилки, через які волосся швидше жирніє, що в результаті змушує частіше їх мити.

Свої рекомендації щодо миття волосся надала американський перукарка. Завдяки простим прийомам волосся краще виглядатиме, а мити його доведеться не так часто.

Догляд за волоссям, фото hochu.ua
Догляд за волоссям, фото hochu.ua

Насамперед потрібно контролювати температуру води. За словами дівчини, гаряча вода сушить волосся і стимулює роботу сальних залоз, тому ідеально підійде тепла або навіть прохолодна.

Перед нанесенням шампуню волосся слід добре намочити, а мити його рекомендується два рази - так воно буде виглядати довше свіжим, особливо, якщо є схильність до надмірної жирності. Друге миття також забезпечить великий об'єм волосся.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ще експертка радить розподіляти і втирати шампунь виключно по корінню, але не зачіпати кінчики, так як це може їх пересушити. Вода разом із засобом і так стіче по довжині під час миття, так що все волосся буде чистим.

Сушіння волосся, фото elle
Сушіння волосся, фото elle

І не забувайте про живлення, використовуйте улюблені маски та кондиціонери, а також не варто терти волосся рушником, намагаючись його висушити, адже таким чином ви його сильно травмуєте.

Нагадаємо, доступна і смачна, але "підступна": дієтологи назвали кашу, яка може наробити біди

Раніше ми писали про те, що не будинок, а попільничка: як усунути запах цигарок у приміщенні - надійні методи

Як повідомляв Знай.ua, депресія , зради та самообман: чому одній людині не варто спати на двох подушках