У ранньому віці ми вчимося робити покупки самостійно і часто купуємо товари під впливом емоцій.

Багато хто знає те саме правило, якого все ж таки не багато хто дотримується - не ходити в супермаркет, будучи голодним. Бо тоді ми часто відволікаємось від списку необхідних продуктів і купуємо те, чого хоче порожній шлунок. Тому зараз ми обговоримо, від чого краще відмовитись, коли вам виповнилося понад 40 років.

Супермаркет, скріншот: YouTube
Супермаркет, скріншот: YouTube

Ближче до 40 років ми починаємо заощаджувати, щоб мати кошти на більш цікаві та важливіші покупки. Реклама дорогих антивікових косметичних засобів обіцяє дива... адже якась маска, за їхніми словами, і пінка мають зробити вашу шкіру такою, як у 25-річної... але це не так. Варто повернутися до реальності та зрозуміти, що ніяка косметика не здатна повернути молодість.

Наступний пункт, від якого варто відмовитись – кава. У молодості ми могли пити будь-яку каву, навіть найнижчу якість. А зараз краще випити одну гарну чашку на день, ніж кілька чашок напою низької якості. Не варто економити на якості кави, адже це інвестиція у ваше здоров'я.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Українці на вулиці, фото: Знай.ua
Українці на вулиці, фото: Знай.ua

Іноді ми буваємо у захваті від чогось, що побачили в магазині, і не розуміємо, чи нам це потрібно. Перед покупкою потрібно ретельно обміркувати, з якими речами поєднуватиметься нова покупка у вашому гардеробі. Це допоможе вам уникнути невдалих покупок та заощадити гроші.

Спідню білизну теж потрібно ретельно підбирати – обов'язково за розміром. Не заглядайте на розпродаж, щоб купити багато товарів сумнівної якості. Краще шлях буде лише кілька комплектів, але зроблених вмілою рукою.

Нагадаємо, депресія, зради та самообман: чому одній людині не варто спати на двох подушках

Як повідомляв "Знай.uа", три знаки Зодіаку у березні відчують нове життя: погане залишиться у минулому

Знай.ua писав, українцям можуть пробачити фінансові борги, але ненадовго