Мити вікна необхідно принаймні кілька разів на рік – на початку весни та напередодні зими. Прибрати бруд, що накопичився за місяці, часом буває не просто, проте є прості поради та хитрощі, які допоможуть зробити цю роботу без особливих зусиль. Про це пише pixelinform.

Відмити вікна до блиску за лічені хвилини — звучить не дуже реалістично, проте є хитрощі, які перетворюють це на реальність. Пропонуємо кілька порад, які допоможуть впоратися із завданням швидше та приємно здивують результатом.

Миття вікон. Фото: скрін youtube
Миття вікон. Фото: скрін youtube

Мильна вода

Потрібно взяти кілька ємностей, в одну з яких налити чисту воду, а в іншій зробити мильний розчин. М'яку серветку змочуємо в мильному розчині та протираємо скло, а потім змиваємо все чистою водою і в кінці протираємо сухою ганчіркою, щоб прибрати залишки вологи. Також скло можна протерти газетним листом, який відшліфує вікна до блиску і прибере всі розлучення.

Нашатирний спирт

Якщо на вікні не вдається усунути стійке забруднення, то на допомогу прийде розчин, який готується дуже просто: в літр теплої води додається столова ложка нашатирного спирту.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Миття вікон. Фото: скрін youtube
Миття вікон. Фото: скрін youtube

Медовий розчин

Бездоганну красу можна навести розчинивши 2 столові ложки меду в літрі теплої води. Цей розчин слід наносити на поверхню вікна за допомогою гумового скребка. Потім видаляється бруд, а потім скло притирається сухою серветкою.

Раніше портал Знай повідомляв, не тільки картоплю посмажити: як олія може допомогти у вирішенні побутових завдань, унікальні лайфхаки.

Також наш портал інформував, засяє, наче тільки з магазину: як своїми руками зробити ефективний засіб для миття скляного посуду.

Крім того, ми писали, лише один секретний компонент зробить махрові рушники знову пухнастими та м'якими: хитрий лайфхак для господинь.