Євген Комаровський розповів, чим відрізняється "Синдром вечірнього та нічного переїдання" від "Розладу харчової поведінки, пов'язаного зі сном".

Відомий лікар-педіатр Євген Комаровський, який раніше практикував лікування та догляд за маленькими дітьми, та написав з цього приводу декілька книжок, останнім часом присвятив себе викладанню цікавої інформації в Instagram та Youtube.

Євген Комаровський, фото: Instagram
Євген Комаровський, фото: Instagram

Цього разу лікар розповів українцям, що не зажди переїдання пов'язане з тим, що у людини поганий вередливий характер або нема сили волі. Це може бути пов'язане ще з декількома захворюваннями.

Багато з вас люблять поїсти вночі, але не задумуєтеся над тим, що це може бути не важкий характер не вредність вашого організму, а конкретне захворювання, яке так і називається "Синдром вечірнього та північного переїдання". До речі, є ще один стан який називається "Порушення харчової поведінки пов'язане зі сном" — це теж коли люди їдять ночами, але при цьому не пам'ятають цього. Ті, хто має "Синдром вечірнього та нічного переїдання" реально встають вночі ідуть їсти і вони усвідомлюють це.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Євген Комаровський. Фото: Youtube
Євген Комаровський. Фото: Youtube

Нагадаємо, ми писали, що Дмитро Ступка привіз до США шматочок "руського міра", українцям цей мажор набрид.

Як повідомляв "Знай.ua" Комаровський приміряв роль Діда Панаса та прочитав казку, зайнявши мам та бабусь: "Дорослі діти".

Також "Знай.ua" інформував, Доктор Комаровський навчив, як за допомогою однієї чашки дізнатися про причину хворого горла: "Випити крижаної...".