Водії частенько стикаються з проблемою запітнілого лобового скла в машині, що може стати причиною аварій. Така неприємність відбувається у будь-яку пору року, але так чи інакше приносить масу незручностей.

Часто скло пітніє саме навесні, так як вологість підвищується, а температура дивує своїми стрибками. Є прості способи, які допоможуть швидко та ефективно вирішити цю проблему навіть без використання спеціальних засобів.

Запітніле скло, фото kolobok
Запітніле скло, фото kolobok

Піна для гоління

Потрібно нанести засіб на чисту тканину або мочалку та розподілити по внутрішній частині лобового скла. Через 2-3 хвилини видалити залишки. Піна здатна створити захисний шар, який не дасть волозі накопичуватися.

Картопля

Запітнінню можна запобігти завдяки крохмалю, який міститься в картоплі. Слід розрізати сирий коренеплід навпіл і добре натерти скло зсередини та зовні.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Картопля. Фото: скриншот Youtube
Картопля. Фото: скриншот Youtube

Оцет

Ще один засіб для вирішення цієї проблеми. Трохи звичайного столового оцту необхідно розвести в літрі води. Цим розчином змочити газету та протерти лобове скло, дати висохнути.

Домашній оцет, скріншот: YouTube
Домашній оцет, скріншот: YouTube

Раніше ми писали про те, як позбутися небажаних "сусідів": рецепт від нутрициолога допоможе визначити і позбутися хвороб

Як повідомляв Знай.ua, чому шкіра старіє передчасно: названі несподівані причини, яких слід уникати

Також портал Знай.ua писав, що комп'ютер, посудомийка, циркулярна пилка і не тільки: 10 популярних речей, які винайшли жінки