Якщо ви не дитина, то вам може бути складно вибрати подарунок для мами. Тому що дітям зазвичай дають подібні завдання у школі та пропонують зробити щось своїми руками.

Звичайно, найхитріші збирають гроші або збираються з іншими родичами, щоб привітати маму своїм подарунком. Але для дорослих діють зовсім інші правила. І якщо узагальнити, є одразу кілька варіантів подарунків:

  • Щось корисне;
  • Щось дуже жіночне;
  • Щось дуже бажане;
  • Щось дуже душевне.

Квітковий ринок, квіти, фото: Знай.ua
Квітковий ринок, квіти, фото: Знай.ua

Звичайно, найкраще було б поєднати ці якості. Але так не завжди виходить і все залежить від уподобань вашої мами. Для когось каструля буде найкращим подарунком, а хтось образиться і скаже, що вона більша, ніж куховарка, хоч у вас і в думках подібного не було. Тому радимо подивитись на наші варіанти подарунків для мами на 8 березня.

8 березня, фото: freepick
8 березня, фото: freepick

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
  • Сумка. Більшість жінок носить сумки, а якщо ваша мама не одна з них, ви завжди можете купити рюкзак або просто гаманець. Але не забувайте, що гаманець не можна дарувати пустим. Вибирайте не просто першу сумку, що трапилася, а таку, щоб вона підходила під стиль вашої матері, під її гардероб, була красивою і зручною, поєднувалася з різними речами і залишалася модною.
  • Мильний букет буде дуже незвичайним подарунком, але корисним, жіночним, ароматним та точно потрібним. Та ще й вони бувають настільки красивими, що шкода ними користуватись. Нині все роз'яснимо. З мила можна зробити не просто прямокутний чи круглий шматок. З нього роблять дивовижні квіткові композиції, різних кольорів, розмірів та запахів.
  • Якщо хочете зробити приємний подарунок із душею, то роздрукуйте фотографії вас, мами, сім'ї або навіть просто її. Такий фотоальбом їй точно буде цікаво та приємно іноді розглядати.
  • Є ще такий новий б'юті-тренд – арома спа свічки. Їх запалюють, вони залишають у кімнаті або у ванній приємний аромат ефірних олій. А потім цей віск можна використовувати на шкірі для її покращення. Мамі має сподобатися такий подарунок.
  • Також відмінними можуть бути і більш стандартні подарунки у вигляді солодощів, квітів та квитків до театру.

Квіти у подарунок, скріншот з відео
Квіти у подарунок, скріншот з відео

Нагадаємо, яка поза для сну вважається шкідливою і що потрібно для того, щоб якісно виспатися: рекомендації лікаря.

Раніше ми повідомляли про перехід на літній час-2023: що треба почати робити вже зараз, щоби організм не дав збій.