На початку весни саме час розпочинати посадки, то ж городники та дачники беруться до справи. У цей час вже багато хто вирощує розсаду помідорів, огірків та капусти.

Проте, варто знати й головні правила висадки цибулі, щоб влітку отримати неймовірний урожай. Щоб цибуля виросла велика і не гірка, не треба докладати великих зусиль, варто лише правильно її посадити та звернути увагу на кілька факторів перед і після її посадки.

Цибуля, фото irina-kozina
Цибуля, фото irina-kozina

Як садити цибулю - головні правила:

  1. Обов'язково перевіряйте свій посадковий матеріал, щоб не було пошкоджень, гнилі тощо.
  2. Для посадки цибулі поберіть сонячну ділянку з помірною вологістю. Не варто садити її на місце, де росла картопля, помідори, гарбуз, огірки чи кабачки. Зіпсувати урожай може й часник у ролі попередника.
  3. Правильний полив. Приблизно за місяць до збирання врожаю потрібно організувати оптимальні природні умови для рослини, тобто додатковий полив не потрібен. У цей час необхідно, щоб земля просохла і тим самим загартувала шкаралупу.

Посів цибулі, фото: nasotkah.com
Посів цибулі, фото: nasotkah.com

Нагадаємо, які правила виходу на пенсію діятимуть у 2023 році: пояснення ПФУ

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати