Господині знають, як можна заощадити на процедурах догляду за шкірою, але при цьому досягти бажаного результату. Є багато різних масок, які готуються з доступних інгредієнтів, але головне, щоб вони були ефективними.

Перевага домашніх масок у тому, що вони робляться на основі простих та натуральних продуктів, які є майже у кожного дома. При цьому діють вони часто не гірше за салонні процедури.

Догляд за шкірою, фото depositphotos
Догляд за шкірою, фото depositphotos

Саме ця маска здатна наситити шкіру навколо очей, зменшити кількість дрібних зморшок і в цілому зробити погляд свіжішим. Для приготування знадобиться:

  • третина від сирого яєчного жовтка
  • 1/2 ч. л. будь-якого крохмалю
  • какао на кінчику чайної ложки
  • декілька крапель оливкової олії

Яєчний жовток, фото akipress
Яєчний жовток, фото akipress

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Всі інгредієнти потрібно добре перемішати, а наносити на область навколо очей. Маску залишити на 10 хвилин, щоб усі компоненти вбралися. Протягом цього часу залишки маси можна додавати, доки вся не витратиться.

Після цього слід обережно видалити маску ватним диском, змоченим у теплій воді. Не забудьте нанести крем після догляду після процедури. Застосовувати маску рекомендується 1-2 рази на тиждень, щоб закріпити ефект.

Раніше ми писали про те, як відновити волосся після суворих випробувань зими: маска з 2-х продуктів, які знайдуться в холодильнику

Як повідомляв Знай.ua, наносить у рази більше шкоди: від яких звичок варто відмовитися любителям кави.

Також портал Знай.ua писав, прощайте, ненависні затяжки: цей лайфхак посилює міцність капронових колготок – більше не порвуться.