З весною до нас зазвичай приходить натхнення, а сонечко за вікном і все квітуче довкола так і підготують змінювати образи. Одна з його головних складових – це манікюр. Модницям вже склали список кольорів, які будуть актуальні цього сезону.

Ці кольори все частіше зустрічаються на просторах інтернету. Найцікавіше, що деякі з них є досить універсальними, але для любительок експериментів теж знайдуться варіанти. Ось список відтінків, які будуть популярні навесні 2023 року.

Манікюр, фото freepik
Манікюр, фото freepik

Блідо-жовтий

Багатьом він може нагадати нарциси, що розпускаються навесні. Це відмінний варіант, щоб додати до образу ніжності та акуратності, але не занадто виділятися.

Фісташковий

Фісташковий манікюр неспроста дуже сподобався жінкам, тому що підходить до будь-яких інших пастельних відтінків і навіть в інші сезони.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Оранжево-червоний

Підійде яскравим особам, які не бояться соковитих відтінків та вміють їх поєднувати.

Помаранчевий манікюр, фото oir.mob
Помаранчевий манікюр, фото oir.mob

Бузковий

Бузковий надасть образу ніжності та елегантності, а ще є безліч цікавих дизайнів із цим кольором.

Білий

Деякі його бояться, але дуже дарма. Білий – універсальний та дуже свіжий колір, ідеально підійде на весну.

Білий манікюр, фото oir.mob
Білий манікюр, фото oir.mob