Існує ідеальний метод боротьби проти рослин-шкідників, таких як пирій повзучий, який цінується і своєю природністю, і відсутністю будь-якої шкоди іншим рослинам.

Це досить небезпечний бур'ян, що заважає, який може перешкоджати і навіть зіпсувати врожай. Вивести його з городу дуже важко, як і хрін, у боротьбі з яким використовують особливі методи.

Справа в тому, що пирій має сильну кореневу систему: можна спробувати викопати або спалити його, але наступного року знову зустріти на тій самій ділянці. Виявляється, у народі давно відомий простий і надійний метод позбутися цього неприємного злаку, не докладаючи зусиль.

Як позбутися пирію назавжди: найлегший метод позбутися пирію - висадити поряд з ним рослини, які "приглушать" його.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Такі рослини, наприклад, включають бобові культури, з якими це бур'ян зовсім "не співіснує". Для максимального результату після оранки та розпушування ґрунту на ділянці, максимально наближеній до "розплідника" пирію, висівають насіння гороху, квасолі, кукурудзи, соняшнику або редьки. З такими сусідами коріння рослини-шкідника швидко послабшає, і небажаний відвідувач зникне.

Також варто відзначити, що овес є сильним противником пирію. Його коріння також становлять конкуренцію цій рослині. Достатньо перекопати ділянку ще до дозрівання колосків злаку та засіяти її овесом.

Нагадаємо, зелень її любить, а шкідники - бояться: як із кавової гущі зробити універсальне добриво

Як повідомляв "Знай.uа", не викидайте ці кісточки: як зробити універсальне добриво із шкаралупи волоського горіха

Знай.ua писав, троянди будуть радувати пишним цвітінням: як правильно обрізати і удобрювати королів саду