Авокадо має багато корисних властивостей. Серед іншого, воно корисне для серця, допомагає знизити рівень поганого холестерину та підвищити рівень хорошого. А ще цей плід підходить для схуднення та занять спортом, оскільки насичує надовго, забезпечуючи організм енергією. Однак йому, як і іншим продуктам, властиво псуватися.

Найчастіше у магазині продають незрілі авокадо, а вдома вони вже дозрівають. Ось тут потрібно бути обережнішим і не пропустити момент, коли їх потрібно з'їсти, адже інакше продукт може просто зіпсуватися. На щастя, є спосіб, що допоможе "продовжити життя" авокадо.

Авокадо, фото: скріншот з відео
Авокадо, фото: скріншот з відео

Спосіб полягає у заморожуванні. Так, ідея може здатися дивною, але це справді працює. Завдяки своїй структурі авокадо витримує холод протягом тривалого часу.

Щоб заморозити авокадо цілим, ретельно промийте шкірку під водою та просушіть. Далі потрібно загорнути його в харчову плівку, помістити у пластиковий або багаторазовий пакет та залишити у морозилці.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Морозилка, фото apostrophe
Морозилка, фото apostrophe

Якщо у вас в руках вже розрізане авокадо або ви просто бажаєте зберегти його таким чином, потрібно прибрати кісточку і обприскати авокадо лимонним соком з двох боків. Знову загортаємо в харчову плівку, пакет та залишаємо в морозильній камері. У такий же спосіб можна заморожувати пюре з авокадо.

Нагадаємо, який посуд може бути небезпечним для здоров'я: кожен хоч раз ним користувався

Раніше ми писали про те, що знадобиться лише води і трохи хитрощів: ефективний спосіб очистити духовку від нагару без магазинних засобів.

Як повідомляв Знай.ua, може "обдарувати" зайвими кілограмами: скільки сала можна з'їдати без шкоди організму