У всіх є свій "графік" прибирання і ті місця, на яких зосереджена увага господинь. Однак різні бактерії та пил можуть накопичитися і в інших куточках житла.

Є список тих місць, які вислизають із уваги, хоча до них буквально "рукою подати". У результаті дім може виглядати неохайно та брудно для сторонніх, тому забувати про це не можна.

Господиня в будинку, фото zbk
Господиня в будинку, фото zbk

Пульти від техніки

Напевно кожен з нас бачив, як люди похилого віку завертають пульти в скотч, пакети і плівки, щоб уберегти їх від пошкоджень і пилу. Звичайно, це минуле століття, тому ці пристрої потрібно регулярно чистити. Хоча б раз на тиждень слід протирати вологою серветкою з усіх боків, а також ретельно обробляти гумові кнопки.

Полиці в холодильнику

Холодильником ми користуємося постійно, тому бруд може навіть не кидатися у вічі, хоча він однозначно є на поличках. Важливо пам'ятати, що там, де їжа, має бути завжди чисто. Для підтримки порядку необхідно промивати полички щонайменше двічі на тиждень.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Продукти в холодильнику. Фото: скрін youtube"
Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

Змішувачі у ванній

Жорстка вода завжди залишає сліди та розводи на змішувачах, а іноді руки не доходять до цієї частини квартири. Забруднюється саме аератор, звідки йде водяний потік. У результаті там накопичується іржа, що скорочує термін служби техніки. Слід приблизно раз на два-три тижні замочувати її в оцтовому розчині та обробляти жорсткою щіткою.

Нагадаємо, спростить завдання в рази: цікавий лайфхак для очищення конфорок газової плити

Раніше ми писали про те, як відмити витяжку від бруду і жиру без покупної хімії: простий і дієвий спосіб, який оцінить кожна господиня